'Hij kan in korte tijd iets teweeg brengen', Robert Maaskant moet Go Ahead in eredivisie houden

25 maart 2017 om 13:25 • Aangepast 21 november 2020 om 02:33
nl
Go Ahead Eagles heeft zaterdag Robert Maaskant aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. Hij maakt dit voetbalseizoen af bij de club in Deventer, die tegen degradatie strijdt. De 48-jarige Bredanaar is de opvolger van Hans de Koning, die eerder deze week werd ontslagen.
Profielfoto van de Bekker Peter
Geschreven door
de Bekker Peter

"In de strijd om lijfsbehoud hebben we behoefte aan een ervaren trainer, die beschikt over veel power en gogme", zegt technisch manager Dennis Bekking van Go Ahead.

Wachten op privacy instellingen...

Samenwerking van elf duels
"Robert is bij uitstek iemand die in korte tijd iets teweeg kan brengen. Iets dat we nodig hebben, aangezien het een samenwerking van maximaal elf wedstrijden betreft."

Maaskant had geen club meer onder zich sinds hij begin oktober 2015 werd ontslagen bij NAC Breda. Eerder deze week werd bekend dat Maaskant op parttimebasis de gemeente Breda gaat adviseren op het gebied van topsportontwikkeling.

Wachten op privacy instellingen...


'Immense opgave'
Go Ahead staat met nog zeven wedstrijden te spelen laatste in de eredivisie, op twee punten van ADO Den Haag. "Er ligt een immense opgave", weet Maaskant. "Maar in mijn ogen zijn alle middelen aanwezig om de klus te klaren."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.