Fans boos op rapper Drake: 'Ik hoop dat ik mijn geld terugkrijg'

28 maart 2017 om 10:08
nl
Twee Eindhovense fans waren maandagavond niet echt blij met rapper Drake. De Canadees annuleerde voor de derde keer zijn optreden in Amsterdam. De artiest liet een uur nadat het concert had moeten beginnen, weten dat hij ziek was.
Profielfoto van Maaike Cnossen
Geschreven door
Maaike Cnossen

“Dit is nu al de tweede keer dat hij het concert verplaatst”, vertellen de meiden uit Eindhoven. “We hebben een hotel geboekt, net als de vorige keer. Dat kunnen we niet meer annuleren. En we hebben vrij genomen van ons werk.”

De stemming in de zaal was na de bekendmaking niet echt goed te noemen. Mensen floten en lieten hun onvrede merken. Ook André Hazes Jr. was in de zaal en plaatste een filmpje op Instagram. Wat Drake precies mankeert, is niet bekend.

[Instagram:https://instagram.com/p/BSKDcQ7jnXO/]
Vaker afgezegd
Het is dus niet de eerste keer dat Drake zijn show afzegt. Het eerste optreden zou op 20 januari zijn, maar werd toen verplaatst naar zes dagen later. Ook toen kon het optreden niet doorgaan en werd het verzet naar maandagavond. Fans kunnen nu op woensdag in de herkansing.

Of de Eindhovense fans deze week weer naar Amsterdam afreizen, is niet zeker. “Ik hoop dat we ons geld terugkrijgen”, zeggen ze.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.