NAC wil door met Vreven en Penders, Meijers en El Allouchi krijgen nieuw contract

31 maart 2017 om 14:21
nl
NAC wil door met aanvaller Mounir El Allouchi en verdediger Bart Meijers. Beide spelers zijn met de Bredase voetbalclub in onderhandeling en hebben een aanbieding gekregen voor een nieuwe contract. NAC heeft ook de intentie uitgesproken om met trainer Stijn Vreven en assistent-coach Rob Penders door te gaan.
Profielfoto van Ronald Strater
Geschreven door
Ronald Strater

NAC heeft veel vertrouwen in Mounir El Allouchi en vooral ook in Bart Meijers. De spelers kunnen voor langere tijd bijtekenen. El Allouchi voor twee jaar plus een optioneel jaar en Meijers zelfs voor drie seizoenen of langer. 

Van Bezooijen
NAC gaat niet door met Jesse van Bezooijen. Dat heeft de club de verdediger laten weten. Van Bezooijen heeft fysiek moeite om mee te komen en was regelmatig geblesseerd.

ZIE OOK: NAC laat jeugdproduct Jesse van Bezooijen gaan: 'Vertrekken doet pijn'

Vreven en Penders
Ook hoofdcoach Stijn Vreven blijft wellicht bij NAC. Zijn contract loopt aan het einde van het seizoen af, maar de intentie is ook om met de Belg door te gaan. Dat is in ieder geval de uitkomst van een tussentijdse evaluatie. De knoop moet voor het einde van de competitie doorgehakt zijn. Wel of niet promoveren naar de eredivisie speelt hierbij geen rol.

Ook het contract van assistent-coach Rob Penders loopt medio 2017 af. Ook met hem wil de club in principe door in de toekomst. Onduidelijk is nog in welke vorm of functie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.