Café Corner Club en buurthuis per direct gesloten na invallen in Breda, tien arrestaties

31 maart 2017 om 14:12
nl
Bij twee invallen in Breda heeft de politie donderdag in totaal tien mensen aangehouden. Vanwege de vondst van drugs liet burgemeester Depla café Corner Club aan de Baliëndijk en het buurthuis aan het Mgr. Nolensplein per direct sluiten.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

De politie viel donderdag horecazaken aan de Baliëndijk en het Mgr. Nolensplein binnen. Omwonenden hadden geklaagd over geluidsoverlast, dealen en intimiderend gedrag. Uit onderzoek bleek bovendien dat er op beide plekken criminelen activiteiten plaatsvonden.

LEES OOK: Twee invallen in Breda, café Corner Club gesloten

Bij de inval bij café Corner Club in Breda hield de politie zeven mensen aan. Zij hadden drugs, veel contant geld of kostbare sieraden bij zich. Ook werden twee auto’s in beslag genomen. De arrestaties en de vondst van drugs waren voor burgemeester Depla reden om het café per direct te sluiten.

Aan het begin van de avond viel de politie een buurthuis aan het Mgr. Nolensplein binnen. De politie hield drie mannen aan die drugs en grote sommen geld op zak hadden. Een van de mannen was een illegale vluchteling. Ook het buurthuis is door de burgemeester per direct gesloten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.