Video

Kersverse vader Robbie Haemhouts schiet opnieuw raak, maar nu voor NAC Breda

1 april 2017 om 10:53 • Aangepast 21 november 2020 om 02:21
nl
NAC heeft vrijdagavond goede zaken gedaan in de Jupiler League. De ploeg van trainer Stijn Vreven won met 0-4 op bezoek bij koploper VVV. Voor Robbie Haemhouts was het extra speciaal. Een dag na de geboorte van zijn dochter speelde hij een belangrijke rol met een prachtig doelpunt.
Profielfoto van Fabian Eijkhout
Geschreven door
Fabian Eijkhout

Zijn doelpunt omschrijven is simpel voor de aanvoerder. "Ik krijg de ruimte, leg aan en het was gewoon een geweldige knal", zei de middenvelder na afloop van de wedstrijd. Even was er twijfel of de bal over de doellijn was geweest. "Vanuit mijn positie was de bal duidelijk over de lijn. Het was een geweldige goal, denk ik. Van een metertje of 25."

Wachten op privacy instellingen...

'Bijzondere week'
Voor de middenvelder was het een bijzondere week. Donderdag werd hij weer vader. Of hij het doelpunt opdraagt aan zijn dochter?

"Toch wel een beetje. Gisterenochtend is mijn dochtertje geboren, dan is het wel hectisch. Het is toch weer spannend. Gisteren heb ik de training overgeslagen. Toen besloten te spelen. Dan maak je zo'n goal en winnen we op deze manier. Dat is de kers op de taart."

'Spelers hebben vertrouwen'
Stijn Vreven is een tevreden trainer na de ruime zege op VVV. "We zitten duidelijk in de flow van wedstrijden winnen. Je ziet dat spelers vertrouwen hebben. Het tactisch plaatje klopt de laatste weken. Maar ik ben het meest te spreken over de bereidwilligheid van de spelers, die is goed."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.