Dionne en Humberto zetten RTL Boulevard voor het blok

1 april 2017 om 16:17
nl
TV-recensente Angela de Jong veegt in de Brabantse kranten de vloer aan met RTL Boulevard. Volgens haar is het showbizzprogramma deze week door het ijs gezakt omdat het geen woord heeft gewijd aan de vermeende affaire tussen Dionne Stax en Humberto Tan.
Profielfoto van Peer van den Heuvel
Geschreven door

Volgens De Jong is Boulevard 'een zielig pr-apparaat van RTL4 geworden'. De presentatrice uit Boxmeer en de gastheer van RTL Late Night maakten de afgelopen weken overal de tongen los, behalve in Boulevard. "Een andere rel is goed genoeg om dagenlang uit te melken, maar nu het om een RTL-collega gaat, is het programma ineens roomser dan de paus en rept er met geen woord over. Volgens haar maakt het programma zichzelf daarmee 'volkomen belachelijk'.

Enkele weken geleden kwamen het roddelblad Privé en dagblad De Telegraaf voor het eerst met foto's van Stax en Tan. Geruchten over een relatie tussen beide tv-sterren werden daarna steeds hardnekkiger. Nu lijkt Tan inderdaad zijn vrouw en kinderen verlaten te hebben voor de Brabantse schone. De vonk zou zijn overgeslagen toen Dionne Stax een paar weken terug te gast was in RTL Late Night.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.