Jeffrey Herlings en Glenn Coldenhoff in achterhoede

3 april 2017 om 15:30
nl
De motorrossers Jeffrey Herlings en Glenn Coldenhoff zijn buiten de top-tien geëindigd tijdens de Grote Prijs van Mexico. De in Oploo wonende Herlings werd uiteindelijk twaalfde; de uit Heesch afkomstige Coldenhoff sloot als vijftiende in het dagklassement af. Coldenhoff was al lang blij dat hij ondanks een schouderblessure de schade kon beperken.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

Herlings sloot de eerste manche in Leon af als veertiende; in de tweede manche eindigde de rijder van Red Bull KTM Factory als negende. De scores waren goed voor negentien punten.

Schouderblessure na val
Coldenhoff moest zich tevreden stellen met veertien punten: hij werd zeventiende en elfde. De teamgenoot van Herlings had er een hard hoofd in, omdat hij tijdens de kwalificatieheat zwaar was gevallen en zijn schouder blesseerde.

Het circus wordt over twee weken in het Italiaanse Trentino voortgezet met de vijfde van de negentien races in de strijd om het WK. Coldenhoff: “Ik kijk nu al uit naar Arco, want dat is één van mijn favoriete banen. Daarna staat ‘Valkenswaard’ op het programma: ik heb wel met vertrouwen in de komende periode.”
[instagram:https://instagram.com/p/BSZxUadj2gn/?hl=nl]
Herlings blijft vechten
Herlings kwam maar niet in zijn ritme en hij vroeg zich af wat er aan de hand was. Maar ‘ik zal blijven vechten om binnenkort mee te kunnen met de rijders vooraan’, zo zei hij tegen Motocrossplanet.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.