'Happy' Manu García weer in elftal van de week, NAC pakt record

4 april 2017 om 20:51 • Aangepast 21 november 2020 om 02:17
nl
Zes spelers van NAC maken deel uit van het elftal van de week in de Jupiler League. En dat is een record. Manu García werd ook opgenomen in het beste elftal, voor de vierde keer in drie maanden.
Profielfoto van Fabian Eijkhout
Geschreven door
Fabian Eijkhout

Naast García hebben Fabian Sporkslede, Bart Meijers, James Horsfield, Mounir El Allouchi en Arno Verschueren een plek in het elftal weten te bemachtigen. Naast de NAC-spelers hadden Helmond Sport (doelman Stijn van Gassel), FC Eindhoven (buitenspeler Leonardo) en FC Oss (spits Tom Boere) een speler in het team staan.

Wachten op privacy instellingen...


'Happy' García
De van Manchester City gehuurde García maakt sinds zijn komst indruk in het shirt van NAC. In drie maanden haalde hij vier keer het elftal van de week. Op Twitter laat hij weten dat NAC het goed heeft gedaan en dat er zelfs meer dan zes spelers in het elftal hadden kunnen staan.

Wachten op privacy instellingen...


Doelpunt van de week
Robbie Haemhouts ontbreekt in het elftal van de week. De middenvelder staat wel bij de drie genomineerden voor doelpunt van de week. De kersverse vader schoot vrijdagavond van grote afstand prachtig raak. Het doelpunt van de week is sowieso gemaakt door een speler in dienst van een Brabantse club. De twee andere kanshebbers zijn Tom Boere, die inmiddels op 31 treffers staat, van FC Oss en Zija Azizov van FC Den Bosch.

Wachten op privacy instellingen...

De zeven Brabantse clubs hebben nog zes wedstrijden te spelen in de Jupiler League, daarna volgende play-offs voor promotie naar de eredivisie. Als de huidige stand de eindstand zou zijn, mogen Helmond Sport, RKC Waalwijk en NAC via de nacompetitie hopen op promotie naar het hoogste niveau van Nederland.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.