Tussen Funso Ojo en het Willem II-publiek komt het niet meer goed

6 april 2017 om 01:44 • Aangepast 21 november 2020 om 02:15
nl
Funso Ojo weigerde na afloop van Willem II - ADO Den Haag opzichtig zijn eigen publiek te bedanken. De middenvelder liep onder een striemend fluitconcert linea recta naar de kleedkamer.
Profielfoto van Job van der Zon
Geschreven door
Job van der Zon

Willem II kon in de race om de play-offs het eigen publiek niet op een overwinning trakteren. Ondanks een overwicht en een reeks aan kansen werd met 1-2 verloren. Ironisch genoeg was Ojo een van de betere spelers aan de zijde van Willem II. Maar terwijl de rest van de ploeg na het laatste fluitsignaal de fanatieke aanhang bedankte, dook Ojo direct de kleedkamer in.

De na dit seizoen vertrekkende Ojo weigerde na afloop ook de pers te woord te staan. In het Brabants Dagblad liet de middenvelder vanmorgen optekenen dat hij al tijden de waardering van de fans van Willem II mist. Sterker nog, Ojo gaf het zelfs als een van de redenen op om zijn aflopende contract in Tilburg niet te verlengen.

Wachten op privacy instellingen...

'Moet ze gewoon bedanken'
Trainer Erwin van de Looi, die het voorval niet had meegekregen, wilde er na de wedstrijd wel wat over zeggen. Hij noemt de actie van Ojo 'niet professioneel'. "Het is ook niet terecht. Het publiek stond er vol achter. Ze helpen ons echt. Dan moet je ze gewoon bedanken. Ik ga er wel achteraan."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.