Trainer Stijn Vreven tekent op korte termijn nieuw eenjarig contract bij NAC Breda

6 april 2017 om 14:57
nl
Stijn Vreven en NAC Breda gaan ook volgend seizoen met elkaar door. De Belgische coach staat op het punt om bij de voetbalclub een nieuw eenjarig contract te tekenen met een optie voor nog een jaar. "Dat kan morgen of volgende week zijn, het komt er aan", zo zegt de coach.
Profielfoto van Ronald Sträter
Geschreven door

Stijn Vreven volgde in de winterstop Marinus Dijkhuizen op als trainer van NAC. Hij zou bij de Bredase club het seizoen afmaken en sprak daarbij ook een optie af voor nog een seizoen. NAC gaat die niet alleen binnenkort lichten, maar zet in een nieuw contract opnieuw een optie. Waarschijnlijk weer eentje voor een jaar. 

"In principe zal het zoiets worden", zegt Stijn Vreven over zijn naderende contractverlening. "Laten we beginnen met een seizoen, ik kijk niet heel ver vooruit."

'Voortzetting is goede deal'
"Beide partijen zijn ervan overtuigd dat voortzetting een goede deal is", vervolgt de coach. "Het maakt mij niet uit of dat morgen is of volgende week, het komt er aan. Ik verwacht daar geen problemen meer."

"Het geeft voor mij persoonlijk voldoening dat een club ziet dat de manier waarop ik werk goed is en dat al in een contract wil gieten voordat ik iets gepresteerd heb. Maar dat geeft mij niet de rust om op mijn lauweren te rusten. In tegendeel ik ga een tandje bijzetten", aldus Stijn Vreven.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.