Destil Trappers bereiken halve finale van de Duitse play-offs

7 april 2017 om 09:21 • Aangepast 21 november 2020 om 02:13
nl
Destil Trappers staat in de halve finale van de play-offs van de Oberliga Meisterschaft. De titelverdediger won donderdagavond met 7-2 van Selber Wölfe en kwam zo op een 3-1 voorsprong in de serie van best of five.
Profielfoto van Fabian Eijkhout
Geschreven door
Fabian Eijkhout

Selber Wölfe won de eerste wedstrijd van de serie, daarna won Destil Trappers twee wedstrijden. Donderdagavond won het ook de vierde wedstrijd van de serie, waardoor het de halve finale heeft bereikt.

Mitch Bruijsten zette Destil Trappers met zijn vijftiende punt van de play-offs op 1-0. Na de 1-1 van de bezoekers maakte Mickey Bastings de 2-1. Weer kwam de Duitse ploeg op gelijke hoogte. Justin Larson bracht de Tilburgse club weer op voorsprong: 3-2.  Via Levi Houkes werd het 4-2, daarmee was het verzet van Selber Wölfe gebroken. Tilburg Trappers liep uit naar 7-2.

Wachten op privacy instellingen...


Halve finale
In de halve finale speelt Tilburg Trappers tegen Bad Tölz of Moskitos Essen. Dinsdag 11 april en zaterdag 15 april wordt er gespeeld in Duitsland, donderdag 13 april speelt Tilburg Trappers een thuiswedstrijd. Als het nodig is in de best-of-five worden er maandag 17 april (Tilburg) en woensdag 19 april (Duitsland) ook nog wedstrijden gespeeld.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.