Vrouw aangerand tijdens hardlooprondje in Eindhoven, politie bekijkt verband met andere zaak

8 april 2017 om 17:08
nl
Een 35-jarige vrouw is woensdagavond aangerand tijdens het hardlopen in Eindhoven. Dat gebeurde vlakbij de Herdgang, het trainingscomplex van PSV. Een kleine maand geleden werd in die omgeving ook al een hardloopster aangerand. De politie sluit niet uit dat de twee voorvallen met elkaar te maken hebben.
Profielfoto van Stephen Bell& Marjanka Oerlemans
Geschreven door
Stephen Bell& Marjanka Oerlemans

De vrouw liep langs de Achtseweg Zuid in de richting van het fietspad aan de Anthony Fokkerweg. Ze werd tussen zes uur en kwart over zes 's avonds net voorbij de Herdgang van achteren gegrepen.

Een jongeman begon haar vervolgens onzedelijk te betasten. De vrouw bleef om hulp roepen, waarna de dader en nog een andere man ervandoor gingen.

Zo zien de daders eruit
De dader was lichtgetint en droeg een grijze trui met spijkerbroek. Hij had zwart haar in een staartje. De andere man had een donkere huidskleur en donker haar. Hij droeg een licht shirt met een zwarte joggingbroek.

Het slachtoffer vermoedt dat ze de twee al eerder zag fietsen in het Philips de Jonghpark.

Eerder 29-jarige vrouw slachtoffer
In maart werd in hetzelfde gebied een 29-jarige vrouw slachtoffer van aanranding. Dat gebeurde op de Oirschotsedijk. De politie hoopt snel te weten of de twee voorvallen met elkaar te maken hebben.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.