Puppy ademt rook in door brandende frietpan én steelt hart van politiekorps

9 april 2017 om 14:59 • Aangepast 21 november 2020 om 02:10
nl
Een brandende frietpan veroorzaakte zaterdagnacht veel rook in een woning in Eindhoven. Niet alleen liep een bewoner lichte brandwonden op en ademde een bewoonster veel rook in, ook een puppy kreeg veel rook binnen. Na controle bij de dierenarts werd de 8 weken oude pup alweer vrolijk en ondeugend.
Profielfoto van Mariëlle Wijffelaars
Geschreven door
Mariëlle Wijffelaars

De brandweer kreeg een melding van een mogelijke woningbrand en kwam met drie wagens ter plaatse. Er bleek geen brand te zijn, maar wél veel rookontwikkeling. De bewoner was in slaap gevallen en wakker geschrokken van de rook.

De Eindhovenaar bluste zelf het vuur, maar kreeg frituurvet over zich heen en raakte gewond aan zijn voeten. De andere bewoonster ademde rook in en moest voor controle naar het ziekenhuis.

Puppy krijgt roet op snuit
In de woning was ook een pup aanwezig. Die kreeg rook binnen en had roet op haar snuit. De politie heeft haar meegenomen naar de dierenarts. Na controle, een spuitje en een lekker hondenkoekje, werd het hondje alweer vrolijk én ondeugend.

Wachten op privacy instellingen...

 
De pup stal de harten van het politiekorps, de agenten hadden haar het liefst meegenomen tijdens hun nachtdienst. Het hondje is naar familieleden gebracht, die voor haar zorgen totdat de baasjes thuis zijn uit het ziekenhuis.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.