Motorrijder botst op auto, die moet remmen voor inhalende motorrijder

9 april 2017 om 20:00
nl
Een motorrijder is zondagmiddag in Helvoirt op een auto gebotst, nadat de bestuurder van de auto plotseling moest stoppen voor een motorrijder die hem tegemoet kwam. Deze was aan het inhalen en hij kwam dus op de verkeerde helft van de Nieuwkuijkseweg.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

De bestuurder van de auto remde. Dit ging zo abrupt dat de motorrijder die achter de wagen reed, er in volle vaart bovenop botste. De motorrijder die aan het inhalen was, is daarna doorgereden.

Beer als troost
De gevallen motorrijder is naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch gebracht. Zijn motor is zwaar beschadigd afgevoerd. De inzittenden van de auto kwamen met de schrik vrij. Het ging om een gezin met twee kinderen. Eén van hen kreeg van de politie als troost een knuffelbeer.

De botsing gebeurde tegen twee uur op de Nieuwkuijkseweg ter hoogte van de Hoenderstraat in Helvoirt. De auto kwam uit de richting van Cromvoirt.

Auto's over fietspad
De weg moest na het ongeluk tijdelijk worden afgesloten. Politie en omstanders hebben samen het verkeer in goede banen proberen te leiden. Sommige automobilisten hadden geen zin om op deze warme zondagmiddag te wachten en kozen het fietspad.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.