Brabanders en Miljoenenjacht lijkt een gouden combinatie

10 april 2017 om 13:41 • Aangepast 21 november 2020 om 02:09
nl
Wat is dat toch met Brabanders en Miljoenenjacht? Verschillende mensen uit onze provincie wonnen dit seizoen al een flinke prijs in het RTL-programma. De laatste gelukkige is Willem uit Waalwijk. Hij won zondagavond 139.000 euro. Hij wil met het geld iets moois doen voor zijn ernstig zieke vrouw.
Profielfoto van Sid van der Linden
Geschreven door
Sid van der Linden

Brabanders zijn dit voorjaar flink op dreef in het programma Miljoenenjacht. Vorige week nog speelde caravanverkoper Jos bijna een miljoen bij elkaar. Een week daarvoor viel de Bladelse Eduard in de prijzen. Hij won 225.000 euro.

Slim gespeeld
Willem speelde het spel waarbij koffers moeten worden gekozen slim. Toen de teller op 139.000 euro stond, koos hij er op advies van zijn dochter voor om niet verder te spelen.

Daarmee maakte hij geen kans meer op 2,5 miljoen, maar verzekerde hij zich wel van 139.000 euro. Met het geld wil Willem een huisje aan zee kopen voor zijn vrouw. Zij is ernstig ziek en de zee doet haar goed.

Wachten op privacy instellingen...

Fiasco
Het Miljoenenjacht-fiasco van een Sonse deelnemer in 2013 staat de meeste mensen vast nog bij. Hij drukte naar eigen zeggen per ongeluk op de rode knop en liep daarbij vijf miljoen euro mis.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.