Video

Luuk Koopmans meldt zich weer in keeperscarrousel PSV

11 april 2017 om 01:50 • Aangepast 21 november 2020 om 02:08
nl
Met een brede grijns verscheen Luuk Koopmans na de met 2-0 gewonnen wedstrijd van Jong PSV tegen Volendam voor de camera. De keeper wist dat hij geen vervelende vragen zou krijgen, want hij speelde een foutloze wedstrijd.
Profielfoto van Paul Post
Geschreven door
Paul Post

Koopmans: "Het was ook voor mij een lekkere wedstrijd. Vooral omdat ik 'de nul' hield. We hadden een heel gretige ploeg, met allemaal spelers die fris en aanvallend speelden en we hadden onze organisatie ook goed op orde. Het was zelfs sfeervol op de tribune. En dat is niet vaak op De Herdgang."

Weer helemaal fit
Na een langdurige blessure en een schouderoperatie is Koopmans na de winterstop weer helemaal fit teruggekomen en laat hij in wedstrijden en trainingen bij PSV een uitstekende indruk achter.

Wachten op privacy instellingen...

"Ze zeggen wel eens dat je na een blessure sterker terug moet komen en dat is mij denk ik wel gelukt. Ik heb er in ieder geval alles aan gedaan."

Zoet weg? Pasveer naar Heerenveen?
De toekomst van Koopmans bij PSV is nog ongewis. De vraag is wat eerste keeper Jeroen Zoet na dit seizoen gaat doen, terwijl ook tweede doelman Remko Pasveer in de belangstelling van andere clubs staat. Heerenveen zou Pasveer komend seizoen graag als eerste keeper naar Friesland halen. 

Daarnaast heeft PSV ook nog de jonge keepers Hidde Jurjus en Yanick van Osch onder contract staan. Koopmans: "We maken eerst het jaar goed af en daarna zal ongetwijfeld snel duidelijk worden hoe het verder gaat. Of ik hier blijf, of verhuurd word. Maar daar kan ik nu nog niks over zeggen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.