Bredanaar (31) en kopstukken No Surrender opgepakt voor mislukte liquidatie

11 april 2017 om 10:14
nl
Een 31-jarige Bredanaar is dinsdagochtend opgepakt omdat hij verdacht wordt van betrokkenheid bij een mislukte liquidatie op een 40-jarige man uit Den Haag. Naast de Bredanaar werden ook twee kopstukken van motorclub No Surrender aangehouden en een 35-jarige Hagenaar.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

De twee opgepakte leden van No Surrender zijn een 51-jarige Hagenaar en een 34-jarige man uit Pijnacker. Zij zijn de president en de ‘sergeant of arms’ van de chapter West-Coast in Den Haag. De Bredanaar is zelf geen lid van de motorclub. Over de 35-jarige Hagenaar is weinig bekend.

Steekpartij
In november zou het viertal betrokken zijn geweest bij een steekpartij in Ridderkerk. Het veertigjarige slachtoffer werd daar in een drugslaboratorium verwond. Het laboratorium werd gebruikt voor het produceren van illegale medicatie en anabolen steroïden.

LEES OOK: Anabolen online bestellen en bij de friettent ophalen

De politie doet verder onderzoek naar de link tussen het aangetroffen laboratorium en de steekpartij. De twee verdachten, die lid zijn van de motorclub No Surrender chapter West Coast en ook de Bredanaar en de Hagenees worden verdacht van hun betrokkenheid bij dit laboratorium.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.