'Eredivisieclub heeft zich gemeld voor Tom Boere', FC Oss bereid topscorer te verkopen

11 april 2017 om 19:39 • Aangepast 21 november 2020 om 02:07
nl
Tom Boere bracht maandag zijn totaal aantal treffers in de Jupiler League dit seizoen op 32. De kans is groot dat de spits volgend seizoen op een hoger niveau actief is. Een club uit de eredivisie heeft concrete interesse en heeft zich gemeld bij club en speler.
Profielfoto van Fabian Eijkhout
Geschreven door
Fabian Eijkhout

De toekomst van Boere ligt niet in Oss, hoewel de club een optie in zijn contract gelicht heeft. "Oss heeft de optie tot verlenging gelicht en ik sta hier nog een jaar onder contract. De club en ik hebben wel naar elkaar uitgesproken dat het mooi zou zijn als we allebei een stap kunnen zetten: ik naar een mooie club en zijn gaan er financieel op vooruit", zei de aanvaller in gesprek met de NOS.

De 24-jarige Boere rekent niet meer op het waarmaken van de droom om ooit in de Champions League te spelen. "Maar je weet het nooit. Er zijn veel mooie avonturen die ik zou kunnen aangaan." Daarbij noemt hij Duitsland, Engeland en Spanje de landen waar 'veel voetballers van dromen'.

Wachten op privacy instellingen...


'Club heeft zich gemeld'
De interesse vanuit de eredivisie is concreet. "De club heeft zich zowel bij ons als bij Tom gemeld", zegt woordvoerder Bart van Grinsven tegenover Omroep Brabant. Welke club concrete interesse heeft kan FC Oss op dit moment nog niet zeggen.

ZIE OOK: Vierde hattrick voor Tom Boere, spits topscorer FC Oss aller tijden

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.