Stijn Vreven blijft hoofdtrainer bij NAC Breda: 'We hebben allemaal dezelfde visie'

11 april 2017 om 17:50 • Aangepast 21 november 2020 om 02:07
nl
Stijn Vreven is ook volgend seizoen hoofdtrainer van NAC Breda. De club heeft de optie in het contract van de Belgische oefenmeester gelicht, daarnaast is er een akkoord bereikt om in de overeenkomst een optie op te nemen voor nog een extra jaar.
Profielfoto van Fabian Eijkhout
Geschreven door
Fabian Eijkhout

Vreven ligt nu tot de zomer van 2018 vast, met de optie tot verlenging van het contract tot de zomer van 2019. Het akkoord is bereikt na een 'positieve evaluatie', meldt NAC.

Wachten op privacy instellingen...

"Prachtig dat de club zo tevreden is met mijn manier van werken dat er is besloten om met elkaar verder te gaan, ongeacht het eindresultaat dit seizoen", zegt Vreven op de website van de club. "Dat zegt wel iets over de werkwijze bij deze club en de langetermijnvisie waar we met elkaar in geloven."

'Juiste trainer in huis gehaald'
Technisch directeur Hans Smulders is blij met de contractverlenging. "Stijn heeft de afgelopen maanden bewezen dat wij met hem de juiste trainer in huis hebben gehaald. Hij beschikt over goede leiderschapskwaliteiten om de jonge spelersgroep verder te ontwikkelen en om ze te motiveren om optimaal te presteren."

"Ook in de aansturing van zijn staf functioneert hij uitstekend. Daarnaast sluit zijn karakter goed aan bij hetgeen onze achterban graag ziet. Er bestaat bij ons dan ook geen enkele twijfel dat hij ook op de lange termijn de ideale man is om onze doelstellingen te verwezenlijken", aldus Smulders.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.