10.520 euro bruto per maand voor nieuwe burgemeester van Den Bosch

11 april 2017 om 19:15 • Aangepast 21 november 2020 om 02:07
nl
Ruim tienduizend euro per maand ligt er klaar voor de opvolger van burgemeester Ton Rombouts van Den Bosch. Dit blijkt uit de vacature voor het ambt van burgemeester van onze hoofdstad die dinsdag is gepubliceerd door het ministerie van Binnenlandse Zaken. Het bruto maandsalaris voor de toekomstige burgervader van de stad bedraagt 10.520 euro en 48 cent om precies te zijn.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

Heb je interesse? Reageer dan voor 2 mei op de vacature. Je sollicitatie moet je richten aan Zijne Majesteit de Koning. En je brief stuur je aan de commissaris van de Koning van onze provincie. Vermeld op de enveloppe wel de woorden ‘Kabinet’ en ‘Vertrouwelijk’. En vergeet niet een recente pasfoto bij te voegen.

Wachten op privacy instellingen...

Wat veel Bosschenaren betreft wordt het overigens tijd dat een vrouw het hoogste ambt in Den Bosch gaat bekleden. Dit bleek eerder uit een enquête onder ruim zevenduizend inwoners van onze hoofdstad.

Makkelijk in de omgang
Ook willen ze een betrokken burgemeester die makkelijk in de omgang is én Den Bosch op de kaart gaat zetten bij ondernemers en investeerders.

De nieuwe burgemeester zwaait vanaf 1 oktober de scepter over onze hoofdstad.

LEES OOK: Den Bosch zoekt een nieuwe burgemeester: 'Een Bossche, mèske of één mee veul note op z'n zang?'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.