Vrouw vastgebonden en mishandeld bij parkeergarage

12 april 2017 om 14:51
nl
De politie heeft dinsdag drie mannen aangehouden voor de mishandeling en beroving van een vrouw van 56 bij een parkeergarage in Best. De mishandeling gebeurde op 25 februari aan de Ekkersweijer. Het slachtoffer uit Eindhoven werd door een aantal mannen overmeesterd, vastgebonden, mishandeld en beroofd. Ze werd volgens een woordvoerder van de politie 'behoorlijk toegetakeld'.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

Na de mishandeling gingen de mannen er vandoor. Ze lieten de vrouw alleen achter. Naar omstandigheden gaat het volgens de politie inmiddels goed met haar. De aanhouding van de drie verdachten werd woensdagochtend bekendgemaakt.

Het gaat om twee mannen van 33 uit Geldrop en Reusel en om een man van 28 uit Nieuwegein. Ze worden verdacht van vrijheidsberoving, mishandeling en beroving.  

Afspraak bij parkeergarage
Het slachtoffer kwam die bewuste zaterdagavond volgens de politie naar de parkeergarage op de Ekkersweijer omdat ze daar een afspraak had met een man. Deze man is een van de dinsdag aangehouden verdachten. Wat de relatie is tussen het slachtoffer en deze man, wil de politie niet zeggen. 

Het slachtoffer kon uiteindelijk zelf hulp zoeken. Vervolgens werd de politie ingeschakeld. De drie verdachten zitten nog vast. De politie sluit meerdere aanhoudingen in deze zaak niet uit.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.