Efteling weer grote winnaar bij de Diamond ThemePark Awards: 'Iedere publieksprijs is mooi nieuws'

13 april 2017 om 18:15
nl
De Efteling is verkozen tot het beste pretpark van de Benelux. Ook in zes andere categorieën ging het park er met de eer vandoor. Dat werd bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de Diamond ThemePark Awards donderdag in België. Ruim 47.000 mensen brachten hun stem uit op hun favoriete pret- en dierenpark. Ook Safaripark Beekse Bergen viel in de prijzen.
Profielfoto van Suzanne Lesquillier
Geschreven door
Suzanne Lesquillier

In Kaatsheuvel zijn ze blij dat ze verkozen zijn tot allerbeste, maar stiekem zijn ze het daar wel een beetje gewend om te winnen. ''We hielden vroeger nog bij wat we wonnen, maar daar zijn we mee gestopt. Het is gewoon heel veel'', zegt een medewerkster. ''Maar, dat we net als vorig jaar door het publiek gekozen zijn als allerbeste is hoe dan ook mooi nieuws.''

De Efteling sleepte van alle genomineerden de meeste prijzen in de wacht: zeven. Het park won onder meer een award voor beste waterattractie, meest kindvriendelijke park en voor beste website en social media.

Beste dierentuin
Ook in Hilvarenbeek is er reden voor een feestje. Beekse Bergen is bekroond tot beste dierentuin van Nederland. Wij gaan straks proosten met het hele team. We zijn echt heel trots op dit resultaat", laat het Safaripark weten dat in totaal vier awards in de wacht sleepte. Bijzonder is de titel 'mooiste geboorte' die het park pakte voor de geboorte van het Afrikaanse olifantje Madiba.
[YouTube:https://youtu.be/5cN0FauS-M8]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.