Video

Spuiten en slikken in de speeltuin: ouders geschokt door naalden en spuiten

13 april 2017 om 19:29
nl
Verbijstering bij ouders na de vondst woensdag van naalden en spuiten in de speeltuin aan het Overspoor in Helmond. Ze lagen op de grond en werden gebruikt om anabolen mee in te brengen. De gemeente heeft de troep inmiddels opgeruimd.
Profielfoto van Rene van Hoof
Geschreven door

"Ik heb mijn kinderen even niet in de speeltuin laten spelen, nadat ik had gehoord van de naalden en spuiten", zegt een man die recht tegenover de speeltuin woont. inmiddels is de rommel opgeruimd en kan zijn zoontje weer schommelen. Maar de vader vindt het wel onverantwoord en onvoorstelbaar dat iemand naalden en spuiten dumpt in een speeltuin. Hij werd door een moeder uit de buurt gewaarschuwd.

'Verwacht je niet in een buurt als deze'
Een moeder die met haar zoontje naar de speeltuin loopt is zich echt rotgeschrokken. "Het is verschrikkelijk, er spelen hier soms 15 kinderen en ouders zien niet alles, dit is onacceptabel en verwacht je niet in een buurt als deze." Volgens de vrouw hebben de mensen die zoiets doen een totaal gebrek aan verantwoordelijkheidsgevoel.

Waar de naalden en spuiten vandaan kwamen en wie ze in de speeltuin heeft achtergelaten is onbekend. De politie onderzoekt de zaak. Wijkagent Jeroen Loohuis vraagt om de hulp van het publiek: "Welke idioten laten spuiten achter? Bel!"

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.