Alex uit Temptation Island drijft Niels en Rosanna uit elkaar... of toch niet?

13 april 2017 om 23:35
nl
De 26-jarige hunk Alex Maas schitterde donderdagavond nog één keer in Temptation Island. In de finale leek de relatie van Niels en Rosanna officieel gestrand na haar hete avontuurtje met Alex uit Breda. 'Ze heeft het echt verneukt’, verklaarde de verleider lachend.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

Dankzij de Facebookpagina’s van Rosanna en Niels weten we echter dat het koppel weer helemaal gelukkig is en dat Alex gewoon weer lekker vrijgezel is. De verleider kwam de afgelopen weken veel in het nieuws vanwege zijn vete met Rosanna, met wie hij op het eiland juist een behoorlijk intieme affaire had.

Of je nu openlijk liefhebber bent van het programma of eigenlijk alleen stiekem kijkt, één ding is zeker: het programma waarin wordt getest of stelletjes trouw kunnen blijven aan elkaar, is ook dit jaar weer een enorme hit. En dat komt dit seizoen vooral door spierbundel Alex.

'Vieze dingen'
Alex nam zijn taak als verleider bijzonder serieus en maakte het Niels, de vriend van blondine Rosanna, vanaf de eerste aflevering al moeilijk door te zeggen dat hij ‘vieze dingen met zijn meisje ging doen’, iets wat hij uiteindelijk waarmaakte. De afgelopen weken kwamen Alex en Rosanna veelvuldig in het nieuws omdat ze een enorme ruzie uitvochten op social media.

Zo plaatste Alex screenshots van WhatsApp-gesprekken met Rosanna op zijn Facebook-pagina en plaatste Rosanna meerdere posts over de slechte bedprestaties van Alex. Iets waar Alex zich niet druk om kan maken.

Fitness
Alex, een fitnessinstructeur die tegenwoordig ook vlogt op YouTube, besteedt zijn tijd vooral in de sportschool en doet mee aan fitnesswedstrijden. Als vrijgezel heeft hij zijn doel in het programma bereikt, maar als deel van een stelletje zou hij nooit meedoen, zei hij eerder.

De finale van Temptation Island was donderdagavond te zien op RTL5. Volgende week is er nog een terugkijkaflevering waarin wordt getoond hoe het de deelnemende stelletjes is vergaan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.