Video

Uitgerekend ex-NAC'er Steven Edwards leidt nederlaag van NAC in: 'Dat voelt goed'

15 april 2017 om 00:47 • Aangepast 21 november 2020 om 02:02
nl
Uitgerekend Bredanaar en ex-NAC’er Steven Edwards leidde vrijdagavond de nederlaag van NAC tegen Helmond Sport in. Edwards maakte het openingsdoelpunt van Helmond Sport. "En dat voelt goed", aldus de gevierde man.
Profielfoto van Bart Elzendoorn
Geschreven door
Bart Elzendoorn

"We waren de betere ploeg. Alleen in de slotfase kwamen we in de problemen door het opportunistische spel van NAC, maar deze 2-1 overwinning is prima", vertelt Edwards. De middenvelder kopte een paar minuten voor de rust zijn ploeg op voorsprong. "Tegen je oude club wil je altijd goed spelen en scoren. En als ik dan scoor, dan juich ik gewoon."

'Goede stap'
Door de overwinning lijken de Helmonders voorzichtig uit het dal te kruipen na een periode vol nederlagen. "Hopelijk is dit de ommekeer. Richting de play-offs moeten we die dip achter ons laten. Ik denk dat we een goede stap hebben gezet."

Wachten op privacy instellingen...

NAC beleefde een teleurstellende avond. "Het was echt zwak. We wilden ons revancheren op het verlies tegen Cambuur, maar dat was niet te zien. Helmond Sport won vrijwel elk duel. Gelukkig spelen we maandag weer, want hier moeten we snel overheen komen", aldus Mounir El Allouchi.

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.