Video

Baby Blue mag op zoek naar nieuwe droom na openen Paaspop

15 april 2017 om 17:26
nl
De Schijndelse gasten van Baby Blue hebben hun droom waargemaakt. Vrijdag waren ze de eersten die op het hoofdpodium van Paaspop mochten optreden. "We moeten op zoek naar een nieuwe droom."
Profielfoto van Tom van der Meer
Geschreven door
Tom van der Meer

Al van kinds af aan zijn de mannen op het festival in hun eigen dorp te vinden. Met grote ogen keken ze naar de andere namen die mochten optreden. Nu ze de laatste tijd zelf hard aan de weg timmeren, gunde de festivalorganisatie de band een plekje in de Apollo, de grootste tent.

LEES OOK: Van Baby Blue tot Anouk: dit was dag 1 van Paaspop "Dat is echt geweldig. We hebben er eigenlijk geen woorden voor", zei de Schijndelse toetsenist Niels van Heel nadat hij van het podium kwam. "Openen op een festival dat je van binnen en buiten kent. Ja, echt geweldig." Uiteraard is het wel spannend, om zo'n groot festival te openen. "Langzaam zie je de mensen binnendruppelen. maar aan het einde staat de hele tent vol. Misschien veel eigen volk, of ze vinden ons gewoon goed spelen", zegt gitarist Frank Spierings met een knipoog. 

LEES OOK: 'Voor Paaspop kom je drie weken eerder terug uit Zuid-Amerika' 
Meer grote podia
De mannen moeten maar snel wennen aan het spelen op grote podia. Paaspop is nog maar het begin van een lang festivalseizoen. Baby Blue mag over een paar weken op het hoofdpodium van de Zwarte Cross spelen en ook de Zomerfeesten tijdens de Vierdaagse in Nijmegen wordt er veel van de mannen verwacht. "Dit is nog maar het begin", zegt Van Heel. "Ze zeggen weleens: je moet niet te vroeg pieken. Maar dit was er wel echt eentje."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!