Vincent Janssen valt in en scoort voor Tottenham Hotspur

15 april 2017 om 17:30 • Aangepast 21 november 2020 om 02:01
Tottenham Hotspur heeft zaterdag een eenvoudige zege geboekt op Bournemouth (4-0). Vincent Janssen uit Oss maakte het vierde doelpunt. Hij mocht pas na 87 minuten invallen en scoorde in blessuretijd.
Profielfoto van Bart Elzendoorn
Bart Elzendoorn

Janssen scoorde zijn eerste 'velddoelpunt' in de Premier League. In oktober vorig jaar scoorde hij vanaf elf meter tegen Leicester City.

Tottenham leidde na 48 minuten al met 3-0, met dank aan treffers van Mousa Dembélé, Heung-Min Son en Harry Kane.

De nummer twee van de Premier League verkleinde de achterstand op koploper Chelsea tot vier punten. De lijstaanvoerder staat zondag voor een zware uitwedstrijd bij Manchester United.