Man probeert meisje in zijn auto te trekken

16 april 2017 om 12:30
nl
Een man heeft afgelopen donderdagmiddag in Etten-Leur geprobeerd een 15-jarige meisje in zijn auto te trekken. Dat meldt de politie zondag. Het voorval gebeurde aan de Lindenbleek.
Profielfoto van Frances Vermeeren
Geschreven door
Frances Vermeeren

Het meisje fietste van school naar huis in de richting van de Concordialaan. De man, die vermoedelijk in een groen-blauwkleurige Renault Clio reed, stopte zijn auto. Hij stapte uit en probeerde vervolgens het meisje tegen te houden. Terwijl ze wegvluchtte zou iemand hebben geroepen 'laat dat meisje met rust'.

'Zielig verhaal'
Volgens de politie leek het erop dat de man onder invloed was. Hij hield een ‘zielig verhaal’ en probeerde het meisje in zijn auto te werken. Het slachtoffer rukte zich los, gaf de man een knietje en fietste hard weg.

De dader is volgens de politie getint en ongeveer 25 jaar. Hij had een strakke zwarte baard, droeg een Gucci-pet en een zwart shirt. De zijramen van zijn Clio zijn geblindeerd.

Getuigen
Het slachtoffer meldde zich drie kwartier later met haar vader op het politiebureau. De politie is op zoek naar getuigen. Vooral degene die riep dat de man het meisje met rust moest laten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.