Parkeerwachter in elkaar geslagen na uitdelen van boete in Waalwijk [VIDEO] - Omroep Brabant

Parkeerwachter in elkaar geslagen na uitdelen van boete in Waalwijk [VIDEO]

16 april 2017 om 19:56
nl
Op internet is een filmpje opgedoken waarop te zien is hoe een buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) in elkaar wordt geslagen. Dit gebeurde vrijdag op de Stationsstraat in Waalwijk. Een 23-jarige man uit Drunen is aangehouden, laat de politie zondag weten.
Profielfoto van Bart Elzendoorn
Geschreven door

De verdachte verklaarde tegenover de politie dat hij zijn auto twee minuten had geparkeerd om even een winkel binnen te gaan. Hij had geen geld in de parkeermeter gegooid.
[video:2483321]

De BOA was op dat moment aan het controleren. Hij gaf de verdachte een bekeuring. Toen de man uit Drunen in gesprek wilde gaan met de ambtenaar, sloegen de stoppen door. De 54-jarige BOA kreeg rake klappen en werd in zijn gezicht geschopt.

De politie kon de verdachte later op de dag arresteren. Hij zit nog altijd vast. De man wordt dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

Reactie burgemeester
Burgemeester Nol Kleijngeld regeerde geschokt op de mishandeling. "Je blijft met je handen af van onze medewerkers die als opdracht hebben om Waalwijk veiliger te maken."
[Facebook:https://www.facebook.com/nol.kleijngeld/posts/1904077933141553]

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.