Genieten van een kater tijdens de koffie?

19 april 2017 om 15:58
nl
Onder het genot van een kopje koffie of thee heerlijk door de haren van een poes strelen. Of gewoon genieten van een spinnende kater tijdens de lunch of hightea. Over een tijdje kan het ook in Breda, want daar opent het tweede kattencafé van Brabant.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Via een crowdfundingsactie haalde Veronique Bijvoet genoeg geld op om een monumentaal pand aan de Haagdijk te kunnen verbouwen tot 'Kattenhuiskamer Familie Snorhaar'.

Katten uit het asiel
In het huiskamercafé worden straks vijf katten opgevangen die een veilig thuis nodig hebben. Nu zitten de diertjes nog in het asiel. De katten wonen binnenkort permanent in het café. Bezoekers mogen dan met de katten knuffelen en van hun gezelschap genieten.

Naast horeca worden in het café ook workshops gegeven zoals yoga met katten, lezingen over katten of breien met katten. Om te voorkomen dat de diertjes erg onrustig worden, is het niet de bedoeling dat bezoekers met hun eigen kater of poes naar het café komen.

Opening
Als de verbouwing volgens planning verloopt dan gaat het kattencafé in de zomer open. Vorig jaar werd in Den Bosch al het allereerste kattencafé van onze provincie geopend.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.