NAC Breda gaat voetbalkampen organiseren

19 april 2017 om 20:19 • Aangepast 21 november 2020 om 01:56
nl
NAC gaat driedaagse voetbalkampen organiseren voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar. In de verschillende schoolvakanties kunnen kinderen zich voortaan inschrijven voor clinics bij amateurclubs uit de regio. Woensdagmiddag was de kick-off in het Rat Verlegh Stadion in Breda.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Zo'n tachtig kinderen waren er woensdagmiddag in het stadion van NAC. Voor de officiële aftrap waren kinderen gevraagd die gelieerd zijn aan het Jeugdsportfonds Breda.

Wachten op privacy instellingen...


Maatschappelijk karakter
"Gezien het maatschappelijke karakter van onze club vonden we het mooi om de start van het NAC Soccer Camp samen in te vullen met het Jeugdsportfonds", zegt NAC-directeur Justin Goetzee. "Dit zijn kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken en die mogen nu kosteloos deelnemen aan een NAC-clinic."  

Wachten op privacy instellingen...


De voetbalkampen die NAC gaat organiseren, te beginnen komende zomer, zijn voor alle kinderen. "We brengen dit naar amateurclubs in de regio waar kinderen zich op in kunnen schrijven. Dat gaat via de NAC-stijl."

NAC-spelers
En dat betekent dat er ook spelers van het eerste elftal aanwezig zullen zijn. Dat was woensdagmiddag ook het geval. Jef Stans en Danny Verbeek woonden de clinics bij en gaven aanwijzingen. Jorn Brondeel en Cyriel Dessers deelden handtekeningen uit en beantwoorden vragen van de kinderen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.