Volg klassieker PSV-Ajax tussen de spelers met speciale Snapchatbril

22 april 2017 om 12:26
nl
Zin om zondag naast Guardado of De Jong door de spelerstunnel te wandelen? Dat kan als je een Snapchatter bent. PSV gaat rondom de klassieker tegen Ajax de Snapchat Spectacles gebruiken. De wat? Lees en leer!
Profielfoto van Marjanka Oerlemans
Geschreven door
Marjanka Oerlemans

De Snapchat Spectacles is een speciale zonnebril die je voor zo'n 120 euro op de kop kunt tikkken. De gadget heeft een ingebouwde camera. Je kunt er korte filmpjes mee maken.

PSV heeft zo'n hippe bril en gaat 'm zondag gebruiken. De filmpjes, die Snaps heten, zijn direct te zien op het kanaal van PSV. Volg je de wedstrijd via dat kanaal, dan zie je dus alles via het perspectief van de drager.

Achter de schermen
PSV belooft Snapchatters een kijkje achter de schermen. En: 'We laten je het duel beleven alsof je naast de spelers, supporters en staf loopt'. Krijg hier een idee hoe de filmpjes gemaakt met de speciale zonnebril eruit zien. 

Zin in het kijkje-achter-de-schermen-bij-PSV-gevoel? komen? De kleine Djayvon kreeg er in 2015 eentje rondom PSV - PEC Zwolle. Niet gefilmd met Snapchat Spectacles, want de bril is pas sinds eind 2016 op de markt.
[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=kN22N5VwsIw]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.