Verliefde boer David doet alles om indruk te maken op zijn Mara, zelfs een wc-pottenrace

24 april 2017 om 09:52 • Aangepast 21 november 2020 om 01:50
nl
Boer David uit Dinteloord is nog steeds tot over zijn oren verliefd op ‘zijn Mara’. Dat bleek zondag tijdens de reünie van de boeren van het tv-programma ‘Boer zoekt vrouw International.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

Die vond plaats op de plek waar het vorig jaar september allemaal begon, op het aangemeerde schip de SS Rotterdam. Tegenover presentatrice Yvon Jaspers spatte de verliefdheid van het stel af. “We hebben aan één blik genoeg om te weten wat de ander bedoelt”, vertelde David. “Hij is mijn man”, biechtte Mara op, voor wie het nog niet had gezien.

Wachten op privacy instellingen...

De twee pendelen nog steeds heen en weer tussen Roemenië en Dinteloord. David: “Mara wil eerst haar studie afmaken. Daarna gaan we waarschijnlijk samen naar Roemenië.” In de uitzending onthulde David dat Mara vanaf de brievenselectie op het stapeltje ‘lief’ had gelegen.

Wachten op privacy instellingen...


Waar David veel tijd nodig had om een keuze te maken tussen Mara en Susanne, was hij wel haantje de voorste bij wc-pottenrace. Een ontmoeting met de vriendinnen van Mara werd afgesloten met een wc-pottenrace. De boer uit Dinteloord vertrok vanaf pole position en stond tijdens de race de leiding niet meer af.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.