Lisa, Amy en Shelley naar Kiev, OG3NE klaar voor Eurovisiesongfestival - Omroep Brabant

Lisa, Amy en Shelley naar Kiev, OG3NE klaar voor Eurovisiesongfestival

1 mei 2017 om 13:56 • Aangepast 21 november 2020 om 01:39
nl
De dames van OG3NE zijn maandagochtend vertrokken naar Kiev. Lisa (22), Amy en Shelley (21) Vol uit Fijnaart doen volgende week met hun lied ‘Lights And Shadows’ mee aan het Eurovisiesongfestival. Op 11 mei zijn de meiden te zien in de halve finale.
Profielfoto van Mariëlle Wijffelaars
Geschreven door
Mariëlle Wijffelaars

Veel media waren maandagochtend aanwezig op het vliegveld om OG3NE uit te zwaaien. In Kiev zijn de meiden te zien in de tweede halve finale. Als Lisa, Amy en Shelley bij de beste tien eindigen, schitteren ze op 13 mei in de grote finale.

'Het is een eer'
De drie dames denken zelf dat er een kans is dat ze het Eurovisiesongfesival winnen. “Als we dat niet zouden denken, dan waren we al verloren. Je moet er zelf helemaal in geloven”, vertelde Lisa eerder aan Omroep Brabant. Amy: “Het is een eer om mee te mogen doen en we gaan Nederland trots maken.”

LEES OOK: OG3NE heeft zin in Eurovisiesongfestival: 'We willen eigenlijk morgen al gaan'

De komende week staan er in Kiev veel repetities op het programma. Omroep Brabant volgt de belevenissen van de dames tijdens het Eurovisiesongfestival. Eerder verscheen op Omroep Brabant de documentaire ‘Geloof in je dromen’ over de zussen uit Fijnaart.

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.