Video

‘Ik dacht: daar gaat mijn vakantie’, Daniëlla beleeft koprol auto in slow motion

1 mei 2017 om 19:46
nl
“Je hoort weleens mensen die een ongeluk hebben meegemaakt, dat ze hun hele leven aan zich voorbij zien trekken. Bij mij leek het echter allemaal in slow motion te gaan. Ik zag het glas van mijn auto breken en dacht alleen maar: daar gaat mijn vakantie,” dat zegt de Daniëlla van Gelderen uit Breda.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Afgelopen zaterdag werd ze op weg naar huis op de kruising van de Emerparklaan en de Moerlaken geraakt door een andere auto. Daniëlla sloeg met haar auto meerdere keren over de kop. Een andere weggebruiker filmde het ongeluk met een dashcam en zette het filmpje op internet.
[youtube:https://youtu.be/ElQ7IZEgl0g]

Flinke smak
“Het was een flinke smak”, vertelt Daniëlla. “Ik zat na het ongeluk heel rustig in mijn auto en ben zelf uit de auto gekomen. De autodeur was wel verwrongen, maar ik ben niet zo dik en kon er tussendoor. Pas toen ik op de stoeprand zat en het vele glas liggen, drong de impact voor het eerst tot me door. Later ook door anderen die mij vertelden dat ik heel erg goed ben weggekomen. Maar verder ben ik er vrij nuchter onder. Ik heb heel erg veel engeltjes op mijn schouder gehad.”

Na het ongeluk kwamen direct enkele weggebruikers naar haar toe rennen om hulp te verlenen. “Echt bizar. Sommigen hebben nog gebeld om te informeren hoe het met me gaat. Ik ben sowieso fantastisch opgevangen.”

'Schrik zit er nog wel in'
Daniëlla werd meegenomen naar het ziekenhuis, waar haar verwondingen op een rij werden gezet. Met kneuzingen aan haar rug en ribben en een lichte hersenschudding, mocht ze weer naar huis.

Inmiddels is ze samen met haar man er een paar dagen tussenuit in hun camper. “In het begin was het op de weg wel even wennen. De schrik zit er nog wel een beetje in. Ook in een volle winkel voel ik me nog niet happy.” Binnenkort stapt ze weer zelf achter het stuur. “Ik moet wel, want als sportinstructrice werk ik op verschillende plekken.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.