'De man die alles weet' gaat nu proberen Engelse peuters in te palmen

4 mei 2017 om 15:12
nl
Theater Artemis uit Den Bosch gaat naar Londen met de voorstelling 'De man die alles weet'. Onder de titel 'The man who knows it all' staat Artemis eind mei zeven keer in het Unicorn Theatre in de Britse hoofdstad. Het Bossche gezelschap hoopt dat dit het begin is van meer buitenlandse speelbeurten met de voorstelling voor peuters die in Nederland heel veel succes had.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

'De man die alles weet' is een voorstelling gemaakt door Jetse Batelaan, de artistiek leider van Artemis. René van 't Hof is in de voorstelling een man die alles weet maar die het uiteindelijk af moet leggen tegen de nieuwsgierigheid van de kinderen uit het publiek. De voorstelling kreeg talrijke goede recensies en won in 2014 de theaterprijs De Zilveren Krekel.

[youtube:https://youtu.be/MS6Qyk8aMt0]

The Man who Knows it all
Het Engelse Unicorn Theatre had vanaf het begin al belangstelling voor 'De Man die alles Weet'. Door de drukke agenda van acteur René van 't Hof duurde het even voordat het plan kon worden gerealiseerd. Op 20 mei speelt Artemis een Engelstalige try-out van 'The man who knows it all' in Den Bosch.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.