Helmondse wethouder Stienen over bedreiging: ‘Deze vrouw heeft hulp nodig’

5 mei 2017 om 10:37
nl
De Helmondse wethouder Frans Stienen, die donderdag is bedreigd door een vrouw, heeft aangifte gedaan. De boze vrouw zorgt vaker voor onrust in het gemeentehuis en valt verschillende wethouders lastig.
Profielfoto van Stephen Bell
Geschreven door
Stephen Bell

“Deze mevrouw is al negen maanden ontevreden, omdat ze geen uitkering krijgt”, aldus Stienen. “Ze kwam donderdag agressief op me af en schreeuwde dat ik een vuile dief was.”

Stienen liep rustig door naar zijn auto, maar de vrouw ging de wethouder achterna. “Ze bleef maar naar me schreeuwen. Gelukkig heb ik een cursus agressie afweren gehad”, vertelt de Helmondse wethouder. “Bij de parkeergarage heeft de vrouw meerdere auto’s bekrast.”

LEES OOK: Auto's bekrast en wethouder bedreigd in Helmond

De wethouder bleef rustig, maar besloot toch aangifte te doen tegen de mevrouw. “Ze heeft bij mijn auto alleen al voor 4500 euro schade aangericht”, verklaart Stienen. “Deze vrouw heeft hulp nodig.”

De vrouw is naar aanleiding van de bedreiging niet gearresteerd. Ze is eerder op 26 april angehouden nadat zij op heterdaad werd betrapt bij het bekrassen van twee auto's op een parkeerplaats aan de Weg op den Heuvel in Helmond.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.