Politie massaal op zoek naar verwarde man die baby heeft meegenomen in Breda

8 mei 2017 om 18:55 • Aangepast 21 november 2020 om 01:26
nl
De politie in Breda is maandagmiddag met man en macht op zoek naar een 33-jarige verwarde man die een baby heeft meegenomen. De man is rond halfvier voor het laatst gezien in de buurt van de Sint Ignatiusstraat. "We maken ons grote zorgen dat de man het kind iets aandoet", aldus een woordvoerder.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Volgens een woordvoerder wordt alles uit de kast gehaald om de man en het kindje zo snel mogelijk te vinden. Zo worden speurhonden en een politiehelikopter ingezet. Treinen rond Breda rijden stapvoets uit voorzorg, mocht de man van plan zijn zichzelf en de baby iets aan te doen.

Afspraak
Vanwege privacy wil de politie niet veel kwijt over wat de relatie is tussen de man en de baby. "Het is in ieder geval geen gelukkige combinatie. We zijn dringend naar de vermisten op zoek", aldus de woordvoerder. De man heeft het kind meegenomen tijdens een 'geplande afspraak'.

De politie heeft een Burgernetbericht verspreid met het signalement van de verdachte. Het gaat om een donkergetinte man. Hij heeft een klein postuur. De man heeft een blauwgrijze jas en een rode blouse aan.

Deken
De baby is in een lichtkleurige deken gewikkeld. Aanvankelijk meldde de politie dat het kind in een Maxi-Cosi zat, maar dat is niet het geval. De politie roept mensen in en rond Breda uit te kijken naar de verwarde man en de baby. Wie de twee ziet moet meteen naar het alarmnummer 112 bellen.

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.