'Dit had ik niet durven dromen!': Weidestraat in Rosmalen wint twee miljoen

11 mei 2017 om 08:18 • Aangepast 21 november 2020 om 01:23
nl
“Van dit bedrag had ik niet durven dromen! Van het geld kunnen we de kinderen helpen studeren en daarnaast een keer lekker op vakantie.” Liesbeth uit Rosmalen is een van de kersverse winnaars van de Postcode Loterij. In haar Weidestraat werd woensdagmiddag twee miljoen euro verdeeld.
Profielfoto van Cor BoumaProfielfoto van Maaike Cnossen
Geschreven door
Cor Bouma & Maaike Cnossen

Ze is er nog steeds een beetje beduusd van. Gaston Starreveld stond voor haar neus met een cheque van 250.000 euro. De 44-jarige Liesbeth streek het hoogste bedrag op, omdat ze met meerdere loten meespeelt. Ze wist al dat ze iets had gewonnen, maar nog niet hoeveel. “Je weet niet wat je kan verwachten. Ik heb er onrustig van geslapen en was blij toen het ochtend werd”, zegt ze.

De Postcode Loterij zette dinsdagavond ineens een enorme cheque neer in de straat. Deelnemers uit de winnende postcode, 5241 CC, werd gevraagd om woensdagmiddag naar de cheque toe te komen om te horen of ze een prijs hebben gewonnen.

'Helemaal geweldig!'
Ook Stefhan (35) is een van de gelukkigen. Hij won 83.333 euro. “De cheque stond echt pal voor ons huis. Dan ga je al gauw fantaseren over een geldprijs. We wonen net een half jaar in dit huis en er moet nog een hoop gebeuren. Met dit bedrag kunnen we ons huis en de tuin afmaken en lekker met het gezin op vakantie. Helemaal geweldig!”

De 15 mensen met de exacte postcode 5241 CC mochten één miljoen euro verdelen. Mensen die alleen de cijfers hebben en niet de letters CC kregen het andere miljoen. De uitreiking van de prijzen is vrijdag te zien in het tv-programma ‘Eén tegen 100’ op NPO 1.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.