Floor (8) wint strijd om veld PSV: balletvoorstelling in Philips Stadion - Omroep Brabant

Floor (8) wint strijd om veld PSV: balletvoorstelling in Philips Stadion

11 mei 2017 om 14:16
nl
De 8-jarige Floor Scholder uit Nuenen is volgende week vrijdag baas van het veld in het Philips Stadion. Ze gaat daar een ballet-uitvoering geven met haar dansschool DéDé Dance. "Super cool!"
Profielfoto van de Bekker Peter
Geschreven door
de Bekker Peter

Floor mag 'baas' van het veld zijn omdat ze de wedstrijd won die Energiedirect - als hoofdsponsor van PSV - uitschreef. Iedereen die een origineel idee had, kon zich bij Energiedirect melden.

'Aantal stemmen ontplofte'
Het idee waarop het meest werd gestemd, zou worden uitgevoerd. Floors voornemen om een balletuitvoering te houden op het 'heilige gras' van PSV won het van ideeën om er te paintballen, te hockeyen of een huwelijksfeest te vieren. Floor veroverde bijna drieduizend van de ruim zesduizend stemmen.

"Papa en mama hebben alle vrienden, familie en kennissen gevraagd om te stemmen en te delen", vertelt Floor. "Ook hebben we op mijn school posters opgehangen. Toen mijn danschool DéDé Dance mijn persoonlijke oproep aan alle juffen en leden online had gezet, ontplofte het aantal stemmen."

Op herhaling
De balletvoorstelling op het veld van PSV is een herhaling van het optreden dat DéDé Dance vorig jaar gaf. "Dat was een heel gaaf optreden, maar toen paste lang niet al het publiek op onze tribunes", legt Floor uit. Daarom is ze blij dat de show nu dunnetjes kan worden overgedaan in het Philips Stadion. "Zodat iedereen familie, vrienden en bekenden kan meenemen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.