Goed nieuws voor voormalig topvolleyballer Bas van de Goor: 'Lymfeklierkanker uit lichaam'

11 mei 2017 om 19:09 • Aangepast 21 november 2020 om 01:20
nl
Na vijf maanden heeft voormalig topvolleyballer Bas van de Goor goed nieuws gekregen vanuit het ziekenhuis. Na in totaal acht chemokuren is de lymfeklierkanker uit zijn lichaam.
Profielfoto van Fabian Eijkhout
Geschreven door
Fabian Eijkhout

"Ik zal de komende tijd wel onder controle blijven in het ziekenhuis", zegt Van de Goor op de website van de Bas van de Goor foundation. "Mijn aandacht gaat nu uit naar fysiek herstel. Het is lastig te zeggen hoe lang dat gaat duren. Daarom is het zaak om geduld te hebben en langzaam op te bouwen."

Wachten op privacy instellingen...

Steun
Van de Goor dankt alle medewerkers van het ziekenhuis waar hij onder behandeling was, zijn familie en zijn collega's bij zijn stichting. "Voor het onverstoorbaar doorwerken aan alle activiteiten om mensen met diabetes in beweging te brengen."

Ook dankt hij iedereen die met 'een belletje, bericht, kaart of bloemetje' van zich heeft laten horen. "Vanaf het begin tot aan het einde heeft het me enorm gesteund op weg naar dit moment."

Van de Goor, die al langer diabetes heeft, maakte op 11 november bekend dat er lymfeklierkanker was ontdekt bij hem. In vijf maanden tijd onderging hij acht chemokuren.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.