Vriendjes van Lisa, Shelley en Amy: ‘Het is een super mooi stel’

12 mei 2017 om 19:18
nl
Geluksvogels zijn het. Stan Jansen (Rosmalen), Rory de Kievit (Krimpen aan den IJssel) en de Belg Ergin Arslanbas. De mannen zijn achtereenvolgens de liefdespartners van Amy, Shelly en Lisa. Ofwel: het supertrio OG3NE, een van de kanshebbers om het Eurovisie Songfestival in Kiev te winnen.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

De vrienden zijn in Kiev en maken het hele songfestivalcircus van dichtbij mee. Niet alleen de leuke dingen maar ook de spanning toen donderdagavond de finalisten werden bekendgemaakt. “In het begin dachten we dat we zeker zouden doorgaan, maar hoe langer het duurde des te spannender het werd. 4, 5, 6, 7, 8… dan word je toch wel onzeker“, vertelt Stan.

LEES OOK: OG3NE kneep de billen bij elkaar: 'Als 9e van 10 finalisten genoemd worden, is echt killing'

Gat in de lucht
“Je begint het te denken: het zal toch niet? Dan ga je echt twijfelen”, vult Ergin aan. Rory: “Je zit echt te wachten tot dat je hoort: ‘The Netherlands’. Uiteindelijk gebeurde dat en toen sprongen we met z’n allen een paar gaten in de lucht.”

Waarom Ergin van Lisa zoveel van Lisa houdt? Lang hoeft Ergin niet over het antwoord na te denken. “Ze is mijn beste vriendin, mijn soulmate. We hebben dezelfde gedachtes. We kunnen ons ei perfect bij elkaar kwijt.”

Gek
Ook Rory heeft lovende woorden over voor zijn Shelley. “We zijn allebei even gek en daarom hou ik van haar. Ze is een getalenteerde en lieve vrouw. Shelley staat altijd klaar voor anderen, dat vind ik zo mooi.” En dan kan Stan natuurlijk niet achterblijven. “Amy en ik vullen elkaar goed aan. We kunnen samen heel goed praten en zijn heel open naar elkaar. Amy is gewoon heel erg lief.”

En over OG3NE als groep zijn de vrienden roerend eens. “Het is een super mooi stel”, klinkt het eensgezind.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.