Van Jezus naar gentleman: heftige metamorfose in Hotter than my Daughter

25 mei 2017 om 23:38 • Aangepast 21 november 2020 om 00:55
nl
In het populaire Hotter than my Daughter krijgen normaal gesproken moeders in iets te strakke pakjes en tijgerprintjes een metamorfose. Donderdagavond hadden Gordon en Jordy uit Waalwijk de eer om de eerste vader en zoon in het programma te zijn. 'Het is de heftigste metamorfose ooit', vond presentator Gordon.
Profielfoto van Rebecca SeunisProfielfoto van Christel van der Meer
Geschreven door
Rebecca Seunis & Christel van der Meer

Vader Gordon (58) was wel toe aan een metamorfose, vond ook zijn naamgenoot en presentator Gordon. Zijn zoon Jordy (30) vindt dat zijn vader mensen afschrikt met zijn uiterlijk. “Het is net Jezus Christus.” De Waalwijker gaat sinds zijn scheiding nooit meer naar de kapper.

Wachten op privacy instellingen...

'Hij is super cool'
Hoewel Jordy niet echt gecharmeerd is van het uiterlijk van zijn vader, krijgt hij op sociale media veel complimenten. Mensen noemen hem een oude rockster en vinden hem 'super cool'.Wachten op privacy instellingen...

Na een flinke knip- en scheerbeurt en een andere outfit ziet Gordon eruit als een ander mens. Zoon Jordy weet niet wat hij ziet als hij zijn vader voor het eerst ziet. "Bizar, ik wist niet hoe ik moest reageren!"

Wachten op privacy instellingen...

Zoon Jordy hoopt dat hij nu anders benaderd wordt na zijn metamorfose. Zijn vader leidt namelijk een teruggetrokken bestaan.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.