Dick Advocaat haalt drie PSV’ers bij Oranje, Vincent Janssen ook geselecteerd

25 mei 2017 om 23:38 • Aangepast 21 november 2020 om 00:55
nl
Bondscoach Dick Advocaat heeft zijn selectie voor de komende interlandperiode bekendgemaakt. De PSV'ers Jeroen Zoet, Davy Pröpper en Bart Ramselaar reizen zaterdag 27 mei met negen andere spelers af naar Portugal voor een trainingskamp.
Profielfoto van Fabian Eijkhout
Geschreven door
Fabian Eijkhout

De twaalf spelers zijn dezelfde spelers die eerder deze week aanwezig waren bij een tweedaagse trainingsstage in Noordwijk. Zondagavond sluit Vincent Janssen aan. De spits uit Oss reist samen met vijf Ajacieden af naar Portugal. Op maandag en dinsdag volgen er nog enkele spelers.

Op 31 mei speelt Nederland een vriendschappelijke wedstrijd tegen Marokko. Na dat duel sluiten de laatste spelers aan. De selectie bestaat dan uit 28 spelers. “We kiezen voor een brede selectie omdat de spelers gefaseerd instromen bij Oranje. En het is natuurlijk ook afwachten hoe de internationals uit hun wedstrijden komen”, legt Advocaat uit.

Na het vriendschappelijke duel met Ivoorkust op zondag 4 juni, in Rotterdam, maakt Advocaat de balans op en formeert hij de spelersgroep die gaat toewerken naar het belangrijke WK-kwalificatieduel met Luxemburg op vrijdag 9 juni.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.