'Ik ga niet met koffer vol geld lopen, maar die 110.000 euro premie voor de NAC-spelers komt er!' - Omroep Brabant

'Ik ga niet met koffer vol geld lopen, maar die 110.000 euro premie voor de NAC-spelers komt er!'

29 mei 2017 om 16:26 • Aangepast 21 november 2020 om 00:50
nl
Het liefst had hij de 110.000 euro winstpremie contant uitgedeeld aan de spelers van NAC, maar dat leek multimiljonair Salar Azimi toch niet zo verstandig. "Om nou met een koffer vol met geld over de Grote Markt te lopen, dat leek me niet handig", lacht hij. Hij had de spelers een premie van 110.000 beloofd als ze zouden promoveren.
Profielfoto van Christel van der Meer
Geschreven door
Christel van der Meer

Nu dat gelukt is, moet hij dus met geld over de brug gaan komen. "Ik denk dat de club mij een factuurtje stuurt. Dat is veiliger en zo kan het natuurlijk ook", vertelt de Zeeuw. "Ik heb al geregeld met de club dat het goedkomt."

ZIE OOK: Grote Markt in Breda kleurt langzaam geel-zwart, eerste fans staan al voor het bordes

Bij de beloofde winstpremie zat overigens ook een voordeeltje voor hem zelf: zijn Hotel de Elderschans wordt de broeksponsor van NAC. "Dat was onderdeel van de deal. Tot eind volgend seizoen staan we op de broek."

Wachten op privacy instellingen...

Huldiging
Salar Azimi is maandagmiddag uiteraard ook op de Grote Markt in Breda. "Jaaahaaa, natuurlijk ben ik erbij!", vertelt de trotse fan. Hij was zondagavond ook al bij de huldiging op parkeerplaats  P5 bij het Rat Verlegh Stadion. Daar werd hij door de fans letterlijk op handen gedragen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.