Waarom moest Bonnie St. Claire plotseling van het podium in Aalburg?

30 mei 2017 om 08:29
nl
De manager van Bonnie St. Claire, Hans van de Eerenbeemt, reageert boos als we hem vragen waarom haar optreden, afgelopen weekend in Aalburg, halverwege werd afgebroken. Bonnie trad op tijdens de feestweek van voetbalclub Wilhelmina ’26 in Wijk en Aalburg, maar dat optreden werd plotseling afgebroken. Op amateurvideobeelden is te zien hoe Bonnie onder begeleiding van het toneel wordt gevoerd.
Profielfoto van Rob Bartol
Geschreven door
Rob Bartol

“Lieve schatten ik mag niet meer zingen”, zegt de zangeres nog in de microfoon waarna in de zaal een enorm gejuich opgaat. In het wereldje van de showbizz-journalisten doen inmiddels de vreemdste verhalen de ronde. Volgens SBS6 Shownieuws waren de zangprestaties van Bonnie zo slecht, dat het publiek het niet meer kon aanhoren.

Oud-Luv'-zangeres José Hoebee uit Best laat maandagavond weten dat ze zich vreselijk zorgen maakt over Bonnie. “Ze was een hele goede zangeres, dit doet erg veel pijn.” Een woordvoerder van de feestweek (die anoniem wil blijven) zegt dat 'er heel wat gebeurd is in de feesttent'. Bonnies manager wil absoluut niet reageren.

Zondagsrust
Het AD meldt echter dat Bonnie plotseling moest stoppen vanwege de zondagsrust, die in de regio Aalburg strikt om middernacht van zaterdag op zondag ingaat. Op beelden is echter te zien dat de tent nog bomvol staat en de zondagsrust blijkbaar nog ver weg is.

Het is niet voor het eerst dat een optreden van Bonnie St. Claire in de regio Het Land van Heusden en Altena op een vreemde manier aan zijn eind komt. Een paar jaar geleden trad Bonnie ook op tijdens de feestweek in Almkerk. Ook hier werd het optreden halverwege onderbroken en ook hier hulde het management zich in rook of andere wolken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.