Run op Tilburgse editie Monopoly

30 mei 2017 om 17:32
nl
Tilburgers die nog geen lokale editie van het Monopolyspel hebben maar dat wel willen, moeten opschieten. De spellen gaan als warme broodjes over de toonbank.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

De Tilburgse Monopoly-versie is alleen te koop bij vier Plus-supermarkten in Tilburg. Bij twee van de vier deelnemende supermarkten is de helft van de voorraad al op. Bij de andere twee is het nog niet zover, maar gaat de verkoop ook erg hard. 

Nieuwe klanten
Een medewerker van Plus IJsselstein zegt dat de spellen erg in trek zijn. "We zien een hoop nieuwe gezichten in de winkel. Klanten doen echt bewust voor vijftig euro boodschappen om 15 euro korting te krijgen op het spel." De korting geldt nog tot en met 4 juni, daarna betaal je 49,95 euro.

Bij Plus De Rooi Pannen gaat de verkoop hard, maar zijn ze nog niet over de helft van hun voorraad. "Deze Plus heeft 1500 spellen voor de verkoop", vertelt een medewerker. "Maandag ging het erg hard en stonden er zelfs mensen te wachten voor de deur. Dinsdag geen wachtende klanten maar toch een goede verkoop. We zijn erg tevreden."

Het spel
Het beroemde Monopolyspel is speciaal voor deze editie helemaal in het teken van Tilburg gemaakt. Je speelt met dit spel niet voor de bekende straten zoals Lange Poten en het Velperplein, maar voor Tilburgse straten zoals Westpoint en de Spoorlaan.

ZIE OOK: Tilburg krijgt zijn eigen Monopolyspel: koop jij straks de Heuvelstraat?

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.