Eefje (37) werd aangerand tijdens behandeling

6 juni 2017 om 10:56 • Aangepast 30 april 2021 om 11:29
nl
Eefje uit Den Bosch werd onzedelijk betast tijdens een acupressuurbehandeling die ze kreeg van een man die deze gratis aanbood. Ze deelde haar verhaal op Facebook en werd overspoeld met reacties van mensen die zeggen eenzelfde ervaring met de man te hebben gehad.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

In eerste instantie is ze sceptisch als ze een privéberichtje van de man krijgt nadat ze op Facebook vraagt om tips vanwege de extreme pijn in haar voet. "Hij schreef dat hij al jaren mensen helpt via acupressuurbehandelingen. Hij hoefde er geen geld voor te hebben. Hij deed het vanuit zijn geloof”, vertelt ze.

Kruis en borsten
Omdat hij geen praktijk heeft, komt de man bij haar thuis. Eefje zorgt dat haar vriend ook thuis is tijdens de behandeling, omdat ze het toch niet helemaal vertrouwt. De man maakt volgens haar in eerste instantie een nette indruk. De behandeling begint normaal met het onderzoeken van haar voeten. Dat verandert als hij haar lies moet ‘onderzoeken’. “Ik had nog niks gezegd en hij zat al met zijn hand in mijn broek. Met zijn andere hand wreef hij over mijn kruis. Toen dacht ik: gaat dit wel de goede kant op?”

Later zit de man langdurig aan haar borsten. “Eerst zat hij aan de zijkant van mijn borst, maar ik had mijn kleding gewoon aan. Hij zei dat mijn beha in de weg zat en vroeg of ik mijn bandje weg kon halen. Dus ik deed mijn bandje naar beneden. Ineens trekt hij mijn beha en topje helemaal omlaag en lig ik met blote borsten op de bank."

Foto
"Hij zoekt naar een ‘knobbel’ en ik vraag of het nodig is wat hij doet. Ik kijk mijn vriend aan, maar de man zit precies zo voor hem dat mijn vriend niet goed kan zien wat hij doet”, vertelt ze openhartig. Haar vriend vertrouwt het toch niet helemaal en maakt een foto van de man tijdens de behandeling. Het besef van wat er is gebeurd, komt pas zodra de man de deur uit is. Zowel Eefje als haar vriend zijn in shock en beseffen dan pas dat ze eerder in opstand hadden moeten komen tegen de ‘vreemde’ behandeling.

Na lang wikken en wegen besluit ze uiteindelijk toch haar verhaal op Facebook te doen. Hierop krijgt ze honderden reacties. Ook van mensen die door hebben over wie haar verhaal gaat en eenzelfde verhaal hebben. Eefje meldde zich ook bij de Stichting Meldpunt Modelfotografie omdat de man ook pikante foto's van vrouwen maakt.

Fotograaf en rijlesinstructeur
“De man biedt zich aan als hobbyfotograaf, bijlesleraar, rijinstructeur en masseur”, zegt ze. Bij de Stichting Meldpunt Modelfotografie kregen ze sinds het verhaal van Eefje over dezelfde man zeker een vijftal klachten. Er heeft nog niemand aangifte gedaan. De politie kan daarom nog geen mededelingen doen over de man. Eefje weet inmiddels zeker dat ze aangifte doet tegen de man. Ze hoopt dat meer vrouwen zich melden: "Ik wil dat hij gepakt wordt."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.