Video

Zelfs Guus Meeuwis weet niet wie z’n mystery guest is tijdens Groots 2017

6 juni 2017 om 22:15
nl
‘Ik weet het echt niet”, zegt Guus Meeuwis. Uiteraard weet hij wel - en daar is hij trots op - dat Douwe Bob Groots 2017 komt openen, maar wie z’n mystery guest is tijdens de komende concertreeks weet hij écht niet.
Profielfoto van Rob Bartol
Geschreven door
Rob Bartol

“Zelfs bij de generale repetitie op woensdag zeggen ze niets. De verrassing blijft een verrassing.” Pas bij het zingen van het officieuze volkslied van Brabant verwacht Meeuwis dat er iemand uit de coulissen komt en het met hem mee gaat zingen. “We zullen zien wie het is, ik wacht maar af.”

ZIE OOK: Beveiliging stadionconcerten Guus Meeuwis is 'topprioriteit' na aanslagen in Engeland

Las Vegas
In het Philipsstadion wordt al meer dan een week gewerkt aan de opbouw van Groots. Opnieuw en zoals altijd worden en tonnen aan materiaal naar binnen gereden.

Het podium, waar nog geen beelden gemaakt van mogen worden, heeft een Las Vegas-uitstraling. Felle kleuren, met accenten van chroom zoals je ze ook ziet op de in die stad vele aanwezige gokkasten. Het is een duidelijke link met zijn single Wat zou Elvis doen.

Groots is goud
Op zaterdag wordt in de concertreeks ook het 50e stadionconcert gegeven. “Groots is Goud”, zegt Guus met een enorme glimlach op zijn gezicht. Groots vindt de zanger ook dat zijn zoon stage loopt bij het bedrijf van Pa. “De tweede generatie Meeuwis is het stadion binnengedrongen. Da’s wel leuk hoor.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.