Motorcoureur Jochem van den Hoek (28) verongelukt op Britse Isle of Man

8 juni 2017 om 10:12
Motorcoureur Jochem van den Hoek is woensdagochtend verongelukt tijdens de Superstock-wedstrijd van de Isle of Man TT in Groot-Brittanië. Dat meldt de organisatie. De 28-jarige coureur uit Werkendam crashte in de eerste ronde.
Profielfoto van Frances Vermeeren
Frances Vermeeren

Van den Hoek werd ter plekke behandeld door medici maar overleed uiteindelijk toch aan zijn verwondingen.

Debuut
De coureur deed vorig jaar voor het eerst mee met de TT van Isle of Man en eindigde toen op de 44ste plek. Afgelopen zondag werd Van den Hoek nog 27ste in de Superbike TT.

De organisatie van de race op het eiland, ACU Events Ltd., uit in een bericht op de website haar medeleven aan de vrienden en familie van de coureur. Afgelopen week kwamen er ook twee andere coureurs om het leven bij de race.

Van den Hoek plaatste afgelopen zondag nog een filmpje op Youtube over zijn trainigsweekend.